Alte programe

  • Ambasada Franței în România și Institutul Francez din România lansează în fiecare an programul de burse ale Guvernului Francez, pentru studenții și cercetătorii români. Aceștia își pot depune candidatura în cadrul programelor de sprijin pentru mobilitate destinate nivelurilor de masterat, doctorat, în perioada stabilită în calendarul de selecție.

    În cadrul acestor programe, studenții români dornici de a efectua studii universitare sau un sejur de cercetare în Franța pot candida la bursele de masterat și de doctorat puse la dispoziție de guvernul Francez, cu condiția de a justifica stăpânirea limbii franceze la un nivel intermediar (B1).

    Pentru a afla mai multe informații despre oferta Guvernului Francez dar și despre calendarul de selecție, vă rugăm să accesaţi link-ul: www.institutfrancais.ro 

NUFFIC este Organizația Olandeză pentru cooperare internațională în domeniul învățământului superior. Ca organizație independentă, non­profit, cu sediul la Haga, Olanda, NUFFIC sprijină internaționalizarea în învățământul superior, cercetare și educație profesională în Olanda și în străinătate, precum și a sprijinii imbunatatirea accesului la învățământul superior din întreaga lume.

Pentru mai multe detalii legate de burse, vizitați pagina NUFFIC : https://www.nuffic.nl/en

Ambasada Suediei din România promovează și extinde relațiile dintre România și Suedia în toate sectoarele publice.

De această dată, Ambasada Suediei din București, dorește să adreseze invitația la studii de licență, master sau doctorat în Suedia, studenților și cercetătorilor din Timișoara Studenții din UE sunt scutiți de plata taxelor de școlarizare în instituțiile publice de învățământ superior din Suedia. Puteți alege din oferta Suediei ce cuprinde mai mult de700 de programe de master și 100 de programe de licență predate în limba engleză, în peste 35 de universități.

Pentru a afla mai multe informații despre oferta Suediei cu privire la Programelor de Învățământ Superior, vă rugăm să accesaţi link-ul:  https://studyinsweden.se//