Admitere Doctorat Români de Pretutindeni


Admiterea pentru această categorie de candidați/candidate se va desfășura direct la UVT, după cum urmează:
1. preînscrierea la Departamentul de Relaţii Internaţionale, prin depunerea unui dosar de candidatură în vederea obţinerii unui loc bugetat destinat românilor de pretutindeni şi avizarea celui de-al doilea set de documente
2. prin depunerea celui de-al doilea dosar, avizat în prealabil la DRI, în vederea înscrierii la concursul de admitere la Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD), conform cerinţelor şi calendarului de admitere la studii de doctorat, disponibil pe site-ul CSUD. La momentul înscrierii candidații trebuie să prezinte aprobarea coordonatorului de doctorat din UVT.

Vă rugăm să contactaţi CSUD în prealabil şi să consultati Regulamentul de Admitere la studii universitare de doctorat pentru eventuale cerinţe suplimentare!

Lista cu rezultatele admiterii va fi publicată pe site-ul: https://ri.uvt.ro/informatii-admitere-romani-de-pretutindeni/, candidații admiși urmând să își confirme locul prin completarea şi transmiterea formularului de confirmare a locului obţinut (disponibil pe site-ul https://ri.uvt.ro/informatii-admitere-romani-de-pretutindeni/ ), precum și prin depunerea documentelor în original la CSUD.